Η εταιρεία

Η εταιρία OLYMPIA TELECOM ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1998 ,δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και των μηχανών γραφείου με κύριο αντικείμενο της την εμπορία και την τεχνική υποστήριξη των παραπάνω προϊόντων.

Συνεργαζόμαστε με τούς μεγαλύτερους και τούς πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές και προμηθευτές στον χώρο δίνοντας έμφαση στα προϊόντα της Samsung Electronics για την οποία είμαστε επίσημοι εμπορικοί αντιπρόσωποι και εξουσιοδοτημένο κεντρικό σέρβις (servive center) στα τηλεφωνικά κέντρα και στα εκτυπωτικά συστήματα (φωτοαντιγραφικά, πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, αναλώσιμα).

Oι προτάσεις μας στον πελάτη με τις άρτιες λύσεις επικοινωνίας και εκτύπωσης και αναλωσίμων συνεισφέρουν άμεσα στην μείωση του κόστους λειτουργίας της επιχείρησης και μπορούν να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Προσεγγίζουμε με σεβασμό και υπευθυνότητα τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης δίνοντας έμφαση στην άμεση ,πληρέστερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών της ,στοχεύοντας στο χτίσιμο μιας σταθερής σχέσης με μακροχρόνια συνεργασία. Προσπαθούμε καθημερινά για την δημιουργία ενός ισχυρού ονόματος στην αγορά που θα στηρίζεται στην παροχή των καλύτερων λύσεων επικοινωνίας και εκτύπωσης σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική υποστήριξη